Feedback / från våra resenärer

Vad våra resenärer säger

 • "Nu är vi hemma igen efter nästan en månad i Kerala. Det var helt fantastiskt bra. Vi är så nöjda. Upplägget, hotellen och transporterna var hur bra som helst. Och vilken logistik. Allt klaffade perfekt. Vi uppskattade verkligen att få se så mycket och få träffa så trevliga människor. "
  Helen och Bo Nilsson
  Januari 2017
 • "Tack fantastiska Marianne och Eva för en minnesvärd resa som fortfarande påverkar vardagen! Ni båda är verkligen otroligt flexibla i både tanke och handling vilket möjliggör det unika resupplägg som ni erbjuder. Christer är ju också en handplockad naturbegåvning som kompletterar "the dream team".

  Kerala tog oss med storm, tack vare er entusiasm, er generositet och er lyhördhet. Jag avundas dem som har resan ogjord och får njuta av den i framtiden. Vilken upplevelse att njuta av djungelljuden på natten i Hornbill! Såå underbart att få bo intill floden mitt i djungeln.Än en gång, vi är så nöjda över denna fantastiska resa och förmånen att ha ert inspirerande kunnande på en armlängds avstånd hela vägen! Vi tipsar nu ständigt andra presumtiva resenärer att följa med er till Kerala nästa gång. "
  Åsa o Birger Risberg, Umeå
  Fågelresan, februari 2017
 • "Vi skriver till er för att tacka för hjälpen av planering och bokning av det som blev en fantastisk upplevelse för oss i Kerala. Vi har redan tipsat om er till vänner som är intresserade av att resa till Kerala. Alla arrangemang och bokningar funkade utmärkt och vår chaufför körde säkert och förgyllde resorna med samtal och var dessutom väldigt schysst mot och mån om att barnen skulle ha det bra. Varmt tack!” "
  Marianne, Daniel, Erik och Viktor Badman
  Jul och nyår 2017
 • "Tack för en riktigt fin resa i Kerala hela familjen är sååå nöjda, vi pratar om resan och er i positiva ordalag! Har berikat oss i vintermörkret och gav en så god eftersmak. Ett sätt att återuppleva resan är att berätta för andra, folk verkar väldigt nyfikna på just Indien. Jag rekommenderar er! Och ett stort tack för sviten jag fick på min födelsedag, kul och överraskande!"
  Lisbet, Olle, Carl och Albert Lannerstad
  Fågelresan, februari 2017
 • "Vi kom hem för några veckor sedan och nu har vi (någorlunda) smält alla intryck. Ville bara tacka för en fantastiskt fin planering. Vilken resa det var - och den passade både stora och små. Varje ställe på resan var en upplevelse i sig, och varje hotell likaså. Häftig att få uppleva Wayanad, backwater, stad och hav på samma resa. Men den största upplevelsen var nog alla människor vi mötte på vägen. Återigen - tack för att ni planerade resan så väl för oss. Vi tänker definitivt återvända till Kerala! Vänliga hälsningar” , Gustavsberg (Jul och nyår 2017)"
  Malin Petersson, Stefan Carlèn, Nike 9 år och Vega 7 år
  Jul och nyår 2017
 • "Vi är nu hemma efter en helt underbar resa. Tack för det fina upplägget som ni gjorde för oss. Det är alltid lika svårt att lämna Indien, vi vill alltid stanna längre. Alla ställen vi har varit på har varit bra, men vår favorit är nog Dewalokam. Aslam höll ställningarna i Cochin och det var så trevligt att träffa honom igen. Tack än en gång. Vi kommer igen."
  Christina och Kjell Malmgren
  Jul och nyår 2017

Feedback

Här är ett urval av de många brev våra gäster skrivit till Ganesha Travel efter hemkomsten till Sverige. Tack för alla fina ord och er entusiasm.

 • "Tack för en mycket trevlig arrangerad resa! Fylld av omväxling, vackra vyer, sköna pooler, trevliga människor, hjälpsamma guider och mkt god och spännande mat!"
  Ulf och Gunilla Wiklund
  Februari 2017