Feedback / från våra resenärer

Vad våra resenärer säger

 • "Ett stort tack till er båda för ett mycket välplanerat upplägg av vår resa. Vi är så nöjda med vår resa som verkligen blev det äventyr som vi hade hoppats på. All logistik har fungerat perfekt när det gäller boende, transporter och tågresa. Det är första gången vi reser helt själva vilket först kändes en aning stort men men med ert upplägg fick vi verkligen bra styrfart. Fantastiskt att få vakna upp på många olika platser för att ta del av nya äventyr.Ibland fick vi vakna till bönutrop och ibland till fågelkvitter. Det är verkligen spännande att möta andra kulturer och mötet med andra människor. Det är många intryck att smälta när man kommer hem men ju längre tiden går så känner vi att vi vill komma tillbaka för att utforska nya delar av Kerala. "
  Anne o Lars-Åke Blomqvist, Norrtälje
  Februari 2018
 • "Aktiviteterna funkade väldigt bra. Särskilt kul var det att bada elefangter och få guidning och visning av hur de tränades till olika uppgifter. Guidningen i Fort Cochin var jättebra. Som helhet var resan rolig, spännande och full av upplevelser. "
  Familjen Cettner, Luleå
  Julen 2017-18
 • "Resan var toppen. Vi kommer tillbaka. För att bada och se bergen. Kovalam var en jättekul badort som familj, något för alla att göra och titta på. Sea Face läge jättebra. Allt var bra där, utom frukosten men det gjorde inget. Jättebra tur med Tambi till Trivandrum. Jättebra hjälp av Aslam i Cochin. "
  Familjen Widebeck, Stockholm
  Julen 2017-18
 • "Nu är vi hemma igen efter nästan en månad i Kerala. Det var helt fantastiskt bra. Vi är så nöjda. Upplägget, hotellen och transporterna var hur bra som helst. Och vilken logistik. Allt klaffade perfekt. Vi uppskattade verkligen att få se så mycket och få träffa så trevliga människor. "
  Helen och Bo Nilsson
  Januari 2017
 • "Tack fantastiska Marianne och Eva för en minnesvärd resa som fortfarande påverkar vardagen! Ni båda är verkligen otroligt flexibla i både tanke och handling vilket möjliggör det unika resupplägg som ni erbjuder. Christer är ju också en handplockad naturbegåvning som kompletterar "the dream team".

  Kerala tog oss med storm, tack vare er entusiasm, er generositet och er lyhördhet. Jag avundas dem som har resan ogjord och får njuta av den i framtiden. Vilken upplevelse att njuta av djungelljuden på natten i Hornbill! Såå underbart att få bo intill floden mitt i djungeln.Än en gång, vi är så nöjda över denna fantastiska resa och förmånen att ha ert inspirerande kunnande på en armlängds avstånd hela vägen! Vi tipsar nu ständigt andra presumtiva resenärer att följa med er till Kerala nästa gång. "
  Åsa o Birger Risberg, Umeå
  Fågelresan, februari 2017
 • "Vi skriver till er för att tacka för hjälpen av planering och bokning av det som blev en fantastisk upplevelse för oss i Kerala. Vi har redan tipsat om er till vänner som är intresserade av att resa till Kerala. Alla arrangemang och bokningar funkade utmärkt och vår chaufför körde säkert och förgyllde resorna med samtal och var dessutom väldigt schysst mot och mån om att barnen skulle ha det bra. Varmt tack!” "
  Marianne, Daniel, Erik och Viktor Badman
  Jul och nyår 2017
 • "Tack för en riktigt fin resa i Kerala hela familjen är sååå nöjda, vi pratar om resan och er i positiva ordalag! Har berikat oss i vintermörkret och gav en så god eftersmak. Ett sätt att återuppleva resan är att berätta för andra, folk verkar väldigt nyfikna på just Indien. Jag rekommenderar er! Och ett stort tack för sviten jag fick på min födelsedag, kul och överraskande!"
  Lisbet, Olle, Carl och Albert Lannerstad
  Fågelresan, februari 2017
 • "Vi kom hem för några veckor sedan och nu har vi (någorlunda) smält alla intryck. Ville bara tacka för en fantastiskt fin planering. Vilken resa det var - och den passade både stora och små. Varje ställe på resan var en upplevelse i sig, och varje hotell likaså. Häftig att få uppleva Wayanad, backwater, stad och hav på samma resa. Men den största upplevelsen var nog alla människor vi mötte på vägen. Återigen - tack för att ni planerade resan så väl för oss. Vi tänker definitivt återvända till Kerala! Vänliga hälsningar” , Gustavsberg (Jul och nyår 2017)"
  Malin Petersson, Stefan Carlèn, Nike 9 år och Vega 7 år
  Jul och nyår 2017
 • "Vi är nu hemma efter en helt underbar resa. Tack för det fina upplägget som ni gjorde för oss. Det är alltid lika svårt att lämna Indien, vi vill alltid stanna längre. Alla ställen vi har varit på har varit bra, men vår favorit är nog Dewalokam. Aslam höll ställningarna i Cochin och det var så trevligt att träffa honom igen. Tack än en gång. Vi kommer igen."
  Christina och Kjell Malmgren
  Jul och nyår 2017

Feedback

Här är ett urval av de många brev våra gäster skrivit till Ganesha Travel efter hemkomsten till Sverige. Tack för alla fina ord och er entusiasm.

 • "Jätteglada och nöjda har vi propagerat för Ganesha Travel i alla sammanhang. Vi kände oss verkligt väl omhändertagna och var väldigt förtjusta i de aktiviteter vi hade erbjudits. Tack för er fina medhjälp till en härlig vecka! "
  Ann-Mari Poijo, Umeå
  November 2017
 • "Resan var som helhet fantastisk och vi är mycket nöjda. "
  Marianne och Per Jenryd,
  Julen 2017
 • "Tack för en mycket trevlig arrangerad resa! Fylld av omväxling, vackra vyer, sköna pooler, trevliga människor, hjälpsamma guider och mkt god och spännande mat!"
  Ulf och Gunilla Wiklund
  Februari 2017
 • "Tack för ett mycket bra upplägg av vår resa!!"
  Eva och Lars-Erik Beckung
  Januari 2018
 • "Resan var över alla förväntningar. En av våra absolut bästa semestrar. Mycket bra och genomtänkt upplägg med många fina upplevelser i lagom takt. Vi är väldigt nöjda. "
  Gunnar Wall, Uppsala
  Januari 2018