Resenärerna tyckte

Jag har anlitat Ganesha Travel två gånger tidigare och varit supernöjd. Denna gången reste jag ensam och i monsuntid eftersom jag läst att det är den bästa tiden om man vill göra ayurvediska behandlingar. Jag tillbringade sex nätter på Manaltheerams ayurvediska klinik och det var en fantastisk upplevelse. Hade min egen bungalow och fyllde dagarna med yoga, meditation och olika behandlingar som var skräddarsydda av en ayurvedisk läkare. Maten var fantastisk och bestod av vegetariska rätter varierade i det oändliga. Till det färskpressade juicer och massor av Herbal Water.

Jag bodde tre nätter på fantastiska Ayurvilla i Kovalam och tillbringade dagarna med barnen på Christunilayam Childrens Home. Det var en upplevelse som inte kan beskrivas annat än det gav mig en ny syn på livet. Så mycket glädje och värme jag fick från barnen, mr Spurgeon och personalen finns för alltid inom mig. Eva o Marianne, stort TACK! Nästa gång tar jag hela familjen med mig.

Louise Thylen

Juli/augusti 2019

"Kerala under lågsäsong, i maj-juni 2019, blev en upplevelse som översteg våra förväntningar. Visst lurade monsunen runt hörnet, men blev under vår resa bara till några varma, kortare dagsskurar. Så mycket bättre att med lätthet kunna ta sig runt bland människor, evenemang, hotell och turistmål till mycket modesta priser. Överallt bemöttes vi med stor vänlighet och i flera sammanhang kände vi oss som de enda icke-indierna, då det vid denna tid är skollov och till del semestertider för lokalbefolkningen.
Eva och Marianne har på ett föredömligt kompetent och lyhört sätt lotsat oss igenom en Keralaresa, väl bevarad i våra hjärtan. Tack!"

Gerda och Jan-Erik Bengtsson

Juni 2019

”Nu är vi hemma igen efter ett fantastiskt äventyr i Indien som ni ordnat! Tack så hemskt mycket! Allt fungerade bra med chaufför, boende, vandring i Munnar och sightseeing med Aslam i Kochi. Maten var god och alla höll sig friska med bland annat yoga och ayurveda. Alla hotell var fina och det var utmärkt att starta med Dewalokam. Vi rekommenderar redan er som researrangör för resor till Kerala och åker gärna tillbaka!”

Ulrika med familj Charles, Flora, Maeve och Gustav Jameson

April 2019


”Efter en månads resa i Kerala kan vi konstatera att vi är mer än nöjda. Vi har bott på flera olika orter allt ifrån badort och vildmarks camp till storstad. Ganeshas resor höll verkligen vad de lovat. Bra upplägg och lyhördhet efter våra önskemål. Allt från hotell till chaufförer och guider fungerade perfekt och vi fick inga oönskade överraskningar. Tryggt och enkelt från det att vi landade i Kochi tills vi steg på planet i Trivandrum. Många bra tips på sevärdheter, upplevelser och annan reseinformation. Det märks att de har ett eget genuint intresse av Kerala. Personlig service, bra och snabb återkoppling.I Kochi rekommenderar vi verkligen Ganeshas egen rickshaw med chaufför Aslam. Han är en trevlig, hjälpsam och mycket kunnig guide. Vi har varit 15 gånger i Indien och det här är andra gången vi anlitat Ganesha Travel. Vi är mycket nöjda.”

Allan och Ingrid Böttern med barnbarnet Clara

Mars 2019


”Tack för en underbar resa! Jag tror att den var den bästa vi någonsin gjort. Allt gick bra, mycket hjälpsamma chaufförer/guider, bra boende, lagom omväxlande mix av upplevelser. Vi pratar redan om "nästa gång".

Katrin och Jaak Mandi

Februari 2019


”Hej och stort tack för födelsedagssången. Vi är nu här och njuter av det fantastiska hotellet. Vilket ställe! Helt otroligt och originellt! Ni ska ha tack för arrangemanget. Det är fullt i vårt smak!”

Maria- Rosa Johansson

Januari 2019


”Vi har anlitat Ganesha Travel vid två tillfällen för rundresor i Kerala. Eva och Marianne är mycket lätta att kommunicera med. De lyssnar på önskemål och ger sedan olika förslag med utförliga beskrivningar av platser, chaufförer, hotell och aktiviteter. Dessa beskrivningar visar sig på plats i hög grad motsvara verkligheten. Vi rekommenderar verkligen Ganesha Travel!”

Michael Karlsson och Erik Henriksson

Januari 2019


”Efter att tidigare ha åkt runt i norra och södra Kerala valde vi denna gång att bara vara på två platser. Vi började med Devalokam som är ett favoritställe, med trevligt bemötande, god mat och trevliga små utflykter i närområdet. En plats där man verkligen kan vila och hämta nya krafter. Nästa ställe var Cochin, där vi var i två veckor. Under dessa två veckor hann vi verkligen att utforska Cochin och dess omgivningar. Härliga upplevelser i form av matlagningskurs, fågelskådning och att bara vandra runt i staden och upptäcka nya saker varje dag. Vi rekommenderar verkligen att vara på en plats under en längre tid. Kerala och Ganesha Travel kommer vi att återkomma till fler gånger.”

Christina och Kjell Malmgren

Julen 2018-19


”Ett stort tack till er båda för ett mycket välplanerat upplägg av vår resa. Vi är så nöjda med vår resa som verkligen blev det äventyr som vi hade hoppats på. All logistik har fungerat perfekt när det gäller boende, transporter och tågresa. Det är första gången vi reser helt själva vilket först kändes en aning stort men men med ert upplägg fick vi verkligen bra styrfart. Fantastiskt att få vakna upp på många olika platser för att ta del av nya äventyr.Ibland fick vi vakna till bönutrop och ibland till fågelkvitter. Det är verkligen spännande att möta andra kulturer och mötet med andra människor. Det är många intryck att smälta när man kommer hem men ju längre tiden går så känner vi att vi vill komma tillbaka för att utforska nya delar av Kerala. "

Anne o Lars-Åke Blomqvist, Norrtälje

Februari 2018


"Tack för ett mycket bra upplägg av vår resa!!"


Eva och Lars-Erik Beckung

Januari 2018


"Resan var över alla förväntningar. En av våra absolut bästa semestrar. Mycket bra och genomtänkt upplägg med många fina upplevelser i lagom takt. Vi är väldigt nöjda. "


Gunnar Wall, Uppsala

Januari 2018


”Aktiviteterna funkade väldigt bra. Särskilt kul var det att bada elefanter och få guidning och visning av hur de tränades till olika uppgifter. Guidningen i Fort Cochin var jättebra. Som helhet var resan rolig, spännande och full av upplevelser. "


Familjen Cettner, Luleå

Julen 2017-18


”Resan var toppen. Vi kommer tillbaka. För att bada och se bergen. Kovalam var en jättekul badort som familj, något för alla att göra och titta på. Sea Face läge jättebra. Allt var bra där, utom frukosten men det gjorde inget. Jättebra tur med Tambi till Trivandrum. Jättebra hjälp av Aslam i Cochin. "


Familjen Widebeck, Stockholm

Julen 2017-18


"Vi skriver till er för att tacka för hjälpen av planering och bokning av det som blev en fantastisk upplevelse för oss i Kerala. Vi har redan tipsat om er till vänner som är intresserade av att resa till Kerala. Alla arrangemang och bokningar funkade utmärkt och vår chaufför körde säkert och förgyllde resorna med samtal och var dessutom väldigt schysst mot och mån om att barnen skulle ha det bra. Varmt tack!”


Marianne, Daniel, Erik och Viktor Badman

Julen 2017-18”Vi kom hem för några veckor sedan och nu har vi (någorlunda) smält alla intryck. Ville bara tacka för en fantastiskt fin planering. Vilken resa det var - och den passade både stora och små. Varje ställe på resan var en upplevelse i sig, och varje hotell likaså. Häftig att få uppleva Wayanad, backwater, stad och hav på samma resa. Men den största upplevelsen var nog alla människor vi mötte på vägen. Återigen - tack för att ni planerade resan så väl för oss. Vi tänker definitivt återvända till Kerala!”


Malin Petersson, Stefan Carlèn, Nike 9 år och Vega 7 år

Julen 2017-18


”Resan var som helhet fantastisk och vi är mycket nöjda. "


Marianne och Per Jenryd

Julen 2017-18


”Vi är nu hemma efter en helt underbar resa. Tack för det fina upplägget som ni gjorde för oss. Det är alltid lika svårt att lämna Indien, vi vill alltid stanna längre. Alla ställen vi har varit på har varit bra, men vår favorit är nog Dewalokam. Aslam höll ställningarna i Cochin och det var så trevligt att träffa honom igen. Tack än en gång. Vi kommer igen."


Christina och Kjell Malmgren

Julen 2017-18


"Jätteglada och nöjda har vi propagerat för Ganesha Travel i alla sammanhang. Vi kände oss verkligt väl omhändertagna och var väldigt förtjusta i de aktiviteter vi hade erbjudits. Tack för er fina medhjälp till en härlig vecka! "


Ann-Mari Poijo, Umeå

November 2017


"Tack för en mycket trevlig arrangerad resa! Fylld av omväxling, vackra vyer, sköna pooler, trevliga människor, hjälpsamma guider och mkt god och spännande mat!"


Ulf och Gunilla Wiklund

Februari 2017


"Tack fantastiska Marianne och Eva för en minnesvärd resa som fortfarande påverkar vardagen! Ni båda är verkligen otroligt flexibla i både tanke och handling vilket möjliggör det unika resupplägg som ni erbjuder. Christer är ju också en handplockad naturbegåvning som kompletterar "the dream team". Kerala tog oss med storm, tack vare er entusiasm, er generositet och er lyhördhet. Jag avundas dem som har resan ogjord och får njuta av den i framtiden. Vilken upplevelse att njuta av djungelljuden på natten i Hornbill! Såå underbart att få bo intill floden mitt i djungeln.Än en gång, vi är så nöjda över denna fantastiska resa och förmånen att ha ert inspirerande kunnande på en armlängds avstånd hela vägen! Vi tipsar nu ständigt andra presumtiva resenärer att följa med er till Kerala nästa gång. ”

Åsa o Birger Risberg, Umeå

Fågelresan januari 2017


"Tack för en riktigt fin resa i Kerala hela familjen är sååå nöjda, vi pratar om resan och er i positiva ordalag! Har berikat oss i vintermörkret och gav en så god eftersmak. Ett sätt att återuppleva resan är att berätta för andra, folk verkar väldigt nyfikna på just Indien. Jag rekommenderar er! Och ett stort tack för sviten jag fick på min födelsedag, kul och överraskande!"


Lisbet, Olle, Carl och Albert Lannerstad

Fågelresan januari 2017


”Nu är vi hemma igen efter nästan en månad i Kerala. Det var helt fantastiskt bra. Vi är så nöjda. Upplägget, hotellen och transporterna var hur bra som helst. Och vilken logistik. Allt klaffade perfekt. Vi uppskattade verkligen att få se så mycket och få träffa så trevliga människor."


Helen och Bo Nilsson

Januari 2017


"Keralaresan var fantastisk! Allting klaffade perfekt och vi fick se, lära oss och uppleva så mycket, som vi aldrig skulle ha kunnat ha gjort om vi rest på egen hand; i teplantagerna, på elefantrygg i kryddodlingar, mötena med lokalbefolkning och den helt oförglömliga kvinnofestivalen i Trivandrum. Kombinationen av Eva och Mariannes underbara och kunniga värdskap, härliga lokala guider och chaufförer gör skillnad! För min egen del var stunderna med yoga och meditation i soluppgången på stranden till Arabiska Havet något jag aldrig kommer att glömma, de gav mig till och med inspiration till att utbilda mig till yogainstruktör! "

Ulf Aronsson,

Yogaresor 2012, 2015 och 2017.


”Kerala var perfekt för vår familj med två barn, 5 och 8 år. Lagom kulturchock och mycket barnkära indier. En väl avvägd blandning av bad, kultur och upplevelser. Tre timmars trekking upp till toppen av Chakramoti gick bra, även för femåringen."


Johan Norberg med familj

Februari 2014”Ganesha Travels program gav en otrolig känsla av att det var skapat just bara för oss. För varje etapp tänkte jag att det här måste vara det bästa jag kommer att uppleva på den här resan. Tanken på en ny resa till Kerala dök upp redan under vistelsen där.”

Moses Mattson

Februari 2014

"Vi är jättenöjda med resan som helhet, fylld av upplevelser och möten med människor, som vi tycker är det som ger oss mest. Stort tack för att ni planerat en så givande resa för oss!"


Hans Åhl & Mauri Junes

Åkte med Ganesha Travel 2014, 2015 och 2016

"Ayurvedaresan med Ganesha Travel gav verklig återhämtning för kropp och själ. Det var en vacker och vilsam plats med yoga, behandling och underbara måltider i trädgården. Jag älskade att ligga på en vilstol med en bok och se solen gå ned över backwater."

Agneta Dieden

Januari 2014


"Varje dag var bäst. "

Ingrid Wallerstedt

Fågelresan 2014


”Vår resa i Norra Kerala från Kochi via Thrissur, Calicut, Kannur och Kasaragood blev en fantastisk upplevelse. Alla stopp var väl valda och med stor variation, den gav det oss fina minnen av Norra Kerala, Sydindiens pärla"


Karin Westman och Eva-Lena Sandström

December 2012

"Kerala under lågsäsong, i maj-juni 2019, blev en upplevelse som översteg våra förväntningar. Visst lurade monsunen runt hörnet, men blev under vår resa bara till några varma, kortare dagsskurar. Så mycket bättre att med lätthet kunna ta sig runt bland människor, evenemang, hotell och turistmål till mycket modesta priser. Överallt bemöttes vi med stor vänlighet och i flera sammanhang kände vi oss som de enda icke-indierna, då det vid denna tid är skollov och till del semestertider för lokalbefolkningen.
Eva och Marianne har på ett föredömligt kompetent och lyhört sätt lotsat oss igenom en Keralaresa, väl bevarad i våra hjärtan. Tack!"
”Nu är vi hemma igen efter ett fantastiskt äventyr i Indien som ni ordnat! Tack så hemskt mycket! Allt fungerade bra med chaufför, boende, vandring i Munnar och sightseeing med Aslam i Kochi. Maten var god och alla höll sig friska med bland annat yoga och ayurveda. Alla hotell var fina och det var utmärkt att starta med Dewalokam. Vi rekommenderar redan er som researrangör för resor till Kerala och åker gärna tillbaka!”

Ulrika med familj Charles, Flora, Maeve och Gustav Jameson

April 2019


”Efter en månads resa i Kerala kan vi konstatera att vi är mer än nöjda. Vi har bott på flera olika orter allt ifrån badort och vildmarks camp till storstad. Ganeshas resor höll verkligen vad de lovat. Bra upplägg och lyhördhet efter våra önskemål. Allt från hotell till chaufförer och guider fungerade perfekt och vi fick inga oönskade överraskningar. Tryggt och enkelt från det att vi landade i Kochi tills vi steg på planet i Trivandrum. Många bra tips på sevärdheter, upplevelser och annan reseinformation. Det märks att de har ett eget genuint intresse av Kerala. Personlig service, bra och snabb återkoppling.I Kochi rekommenderar vi verkligen Ganeshas egen rickshaw med chaufför Aslam. Han är en trevlig, hjälpsam och mycket kunnig guide. Vi har varit 15 gånger i Indien och det här är andra gången vi anlitat Ganesha Travel. Vi är mycket nöjda.”

Allan och Ingrid Böttern med barnbarnet Clara
Mars 2019


”Tack för en underbar resa! Jag tror att den var den bästa vi någonsin gjort. Allt gick bra, mycket hjälpsamma chaufförer/guider, bra boende, lagom omväxlande mix av upplevelser. Vi pratar redan om "nästa gång".

Katrin och Jaak Mandi

Februari 2019


”Hej och stort tack för födelsedagssången. Vi är nu här och njuter av det fantastiska hotellet. Vilket ställe! Helt otroligt och originellt! Ni ska ha tack för arrangemanget. Det är fullt i vårt smak!”

Maria- Rosa Johansson

Januari 2019


”Vi har anlitat Ganesha Travel vid två tillfällen för rundresor i Kerala. Eva och Marianne är mycket lätta att kommunicera med. De lyssnar på önskemål och ger sedan olika förslag med utförliga beskrivningar av platser, chaufförer, hotell och aktiviteter. Dessa beskrivningar visar sig på plats i hög grad motsvara verkligheten. Vi rekommenderar verkligen Ganesha Travel!”

Michael Karlsson och Erik Henriksson

Januari 2019”Efter att tidigare ha åkt runt i norra och södra Kerala valde vi denna gång att bara vara på två platser. Vi började med Devalokam som är ett favoritställe, med trevligt bemötande, god mat och trevliga små utflykter i närområdet. En plats där man verkligen kan vila och hämta nya krafter. Nästa ställe var Cochin, där vi var i två veckor. Under dessa två veckor hann vi verkligen att utforska Cochin och dess omgivningar. Härliga upplevelser i form av matlagningskurs, fågelskådning och att bara vandra runt i staden och upptäcka nya saker varje dag. Vi rekommenderar verkligen att vara på en plats under en längre tid. Kerala och Ganesha Travel kommer vi att återkomma till fler gånger.”

Christina och Kjell Malmgren

Julen 2018-19


”Ett stort tack till er båda för ett mycket välplanerat upplägg av vår resa. Vi är så nöjda med vår resa som verkligen blev det äventyr som vi hade hoppats på. All logistik har fungerat perfekt när det gäller boende, transporter och tågresa. Det är första gången vi reser helt själva vilket först kändes en aning stort men men med ert upplägg fick vi verkligen bra styrfart. Fantastiskt att få vakna upp på många olika platser för att ta del av nya äventyr.Ibland fick vi vakna till bönutrop och ibland till fågelkvitter. Det är verkligen spännande att möta andra kulturer och mötet med andra människor. Det är många intryck att smälta när man kommer hem men ju längre tiden går så känner vi att vi vill komma tillbaka för att utforska nya delar av Kerala. "

Anne o Lars-Åke Blomqvist, Norrtälje

Februari 2018


"Tack för ett mycket bra upplägg av vår resa!!"


Eva och Lars-Erik Beckung

Januari 2018


"Resan var över alla förväntningar. En av våra absolut bästa semestrar. Mycket bra och genomtänkt upplägg med många fina upplevelser i lagom takt. Vi är väldigt nöjda. "


Gunnar Wall, Uppsala

Januari 2018


”Aktiviteterna funkade väldigt bra. Särskilt kul var det att bada elefanter och få guidning och visning av hur de tränades till olika uppgifter. Guidningen i Fort Cochin var jättebra. Som helhet var resan rolig, spännande och full av upplevelser. "


Familjen Cettner, Luleå

Julen 2017-18


”Resan var toppen. Vi kommer tillbaka. För att bada och se bergen. Kovalam var en jättekul badort som familj, något för alla att göra och titta på. Sea Face läge jättebra. Allt var bra där, utom frukosten men det gjorde inget. Jättebra tur med Tambi till Trivandrum. Jättebra hjälp av Aslam i Cochin. "


Familjen Widebeck, Stockholm

Julen 2017-18


"Vi skriver till er för att tacka för hjälpen av planering och bokning av det som blev en fantastisk upplevelse för oss i Kerala. Vi har redan tipsat om er till vänner som är intresserade av att resa till Kerala. Alla arrangemang och bokningar funkade utmärkt och vår chaufför körde säkert och förgyllde resorna med samtal och var dessutom väldigt schysst mot och mån om att barnen skulle ha det bra. Varmt tack!”


Marianne, Daniel, Erik och Viktor Badman

Julen 2017-18”Vi kom hem för några veckor sedan och nu har vi (någorlunda) smält alla intryck. Ville bara tacka för en fantastiskt fin planering. Vilken resa det var - och den passade både stora och små. Varje ställe på resan var en upplevelse i sig, och varje hotell likaså. Häftig att få uppleva Wayanad, backwater, stad och hav på samma resa. Men den största upplevelsen var nog alla människor vi mötte på vägen. Återigen - tack för att ni planerade resan så väl för oss. Vi tänker definitivt återvända till Kerala!”


Malin Petersson, Stefan Carlèn, Nike 9 år och Vega 7 år

Julen 2017-18


”Resan var som helhet fantastisk och vi är mycket nöjda. "


Marianne och Per Jenryd

Julen 2017-18


”Vi är nu hemma efter en helt underbar resa. Tack för det fina upplägget som ni gjorde för oss. Det är alltid lika svårt att lämna Indien, vi vill alltid stanna längre. Alla ställen vi har varit på har varit bra, men vår favorit är nog Dewalokam. Aslam höll ställningarna i Cochin och det var så trevligt att träffa honom igen. Tack än en gång. Vi kommer igen."


Christina och Kjell Malmgren

Julen 2017-18


"Jätteglada och nöjda har vi propagerat för Ganesha Travel i alla sammanhang. Vi kände oss verkligt väl omhändertagna och var väldigt förtjusta i de aktiviteter vi hade erbjudits. Tack för er fina medhjälp till en härlig vecka! "


Ann-Mari Poijo, Umeå

November 2017


"Tack för en mycket trevlig arrangerad resa! Fylld av omväxling, vackra vyer, sköna pooler, trevliga människor, hjälpsamma guider och mkt god och spännande mat!"


Ulf och Gunilla Wiklund

Februari 2017


"Tack fantastiska Marianne och Eva för en minnesvärd resa som fortfarande påverkar vardagen! Ni båda är verkligen otroligt flexibla i både tanke och handling vilket möjliggör det unika resupplägg som ni erbjuder. Christer är ju också en handplockad naturbegåvning som kompletterar "the dream team". Kerala tog oss med storm, tack vare er entusiasm, er generositet och er lyhördhet. Jag avundas dem som har resan ogjord och får njuta av den i framtiden. Vilken upplevelse att njuta av djungelljuden på natten i Hornbill! Såå underbart att få bo intill floden mitt i djungeln.Än en gång, vi är så nöjda över denna fantastiska resa och förmånen att ha ert inspirerande kunnande på en armlängds avstånd hela vägen! Vi tipsar nu ständigt andra presumtiva resenärer att följa med er till Kerala nästa gång. ”

Åsa o Birger Risberg, Umeå

Fågelresan januari 2017


"Tack för en riktigt fin resa i Kerala hela familjen är sååå nöjda, vi pratar om resan och er i positiva ordalag! Har berikat oss i vintermörkret och gav en så god eftersmak. Ett sätt att återuppleva resan är att berätta för andra, folk verkar väldigt nyfikna på just Indien. Jag rekommenderar er! Och ett stort tack för sviten jag fick på min födelsedag, kul och överraskande!"


Lisbet, Olle, Carl och Albert Lannerstad

Fågelresan januari 2017


”Nu är vi hemma igen efter nästan en månad i Kerala. Det var helt fantastiskt bra. Vi är så nöjda. Upplägget, hotellen och transporterna var hur bra som helst. Och vilken logistik. Allt klaffade perfekt. Vi uppskattade verkligen att få se så mycket och få träffa så trevliga människor."


Helen och Bo Nilsson

Januari 2017


"Keralaresan var fantastisk! Allting klaffade perfekt och vi fick se, lära oss och uppleva så mycket, som vi aldrig skulle ha kunnat ha gjort om vi rest på egen hand; i teplantagerna, på elefantrygg i kryddodlingar, mötena med lokalbefolkning och den helt oförglömliga kvinnofestivalen i Trivandrum. Kombinationen av Eva och Mariannes underbara och kunniga värdskap, härliga lokala guider och chaufförer gör skillnad! För min egen del var stunderna med yoga och meditation i soluppgången på stranden till Arabiska Havet något jag aldrig kommer att glömma, de gav mig till och med inspiration till att utbilda mig till yogainstruktör! "

Ulf Aronsson,

Yogaresor 2012, 2015 och 2017.


”Kerala var perfekt för vår familj med två barn, 5 och 8 år. Lagom kulturchock och mycket barnkära indier. En väl avvägd blandning av bad, kultur och upplevelser. Tre timmars trekking upp till toppen av Chakramoti gick bra, även för femåringen."


Johan Norberg med familj

Februari 2014”Ganesha Travels program gav en otrolig känsla av att det var skapat just bara för oss. För varje etapp tänkte jag att det här måste vara det bästa jag kommer att uppleva på den här resan. Tanken på en ny resa till Kerala dök upp redan under vistelsen där.”

Moses Mattson

Februari 2014

"Vi är jättenöjda med resan som helhet, fylld av upplevelser och möten med människor, som vi tycker är det som ger oss mest. Stort tack för att ni planerat en så givande resa för oss!"


Hans Åhl & Mauri Junes

Åkte med Ganesha Travel 2014, 2015 och 2016

"Ayurvedaresan med Ganesha Travel gav verklig återhämtning för kropp och själ. Det var en vacker och vilsam plats med yoga, behandling och underbara måltider i trädgården. Jag älskade att ligga på en vilstol med en bok och se solen gå ned över backwater."

Agneta Dieden

Januari 2014


"Varje dag var bäst. "

Ingrid Wallerstedt

Fågelresan 2014


”Vår resa i Norra Kerala från Kochi via Thrissur, Calicut, Kannur och Kasaragood blev en fantastisk upplevelse. Alla stopp var väl valda och med stor variation, den gav det oss fina minnen av Norra Kerala, Sydindiens pärla"


Karin Westman och Eva-Lena Sandström

December 2012

”Nu är vi hemma igen efter ett fantastiskt äventyr i Indien som ni ordnat! Tack så hemskt mycket! Allt fungerade bra med chaufför, boende, vandring i Munnar och sightseeing med Aslam i Kochi. Maten var god och alla höll sig friska med bland annat yoga och ayurveda. Alla hotell var fina och det var utmärkt att starta med Dewalokam. Vi rekommenderar redan er som researrangör för resor till Kerala och åker gärna tillbaka!”

Ulrika med familj Charles, Flora, Maeve och Gustav Jameson

April 2019


”Efter en månads resa i Kerala kan vi konstatera att vi är mer än nöjda. Vi har bott på flera olika orter allt ifrån badort och vildmarks camp till storstad. Ganeshas resor höll verkligen vad de lovat. Bra upplägg och lyhördhet efter våra önskemål. Allt från hotell till chaufförer och guider fungerade perfekt och vi fick inga oönskade överraskningar. Tryggt och enkelt från det att vi landade i Kochi tills vi steg på planet i Trivandrum. Många bra tips på sevärdheter, upplevelser och annan reseinformation. Det märks att de har ett eget genuint intresse av Kerala. Personlig service, bra och snabb återkoppling.I Kochi rekommenderar vi verkligen Ganeshas egen rickshaw med chaufför Aslam. Han är en trevlig, hjälpsam och mycket kunnig guide. Vi har varit 15 gånger i Indien och det här är andra gången vi anlitat Ganesha Travel. Vi är mycket nöjda.”

Allan och Ingrid Böttern med barnbarnet Clara
Mars 2019


”Tack för en underbar resa! Jag tror att den var den bästa vi någonsin gjort. Allt gick bra, mycket hjälpsamma chaufförer/guider, bra boende, lagom omväxlande mix av upplevelser. Vi pratar redan om "nästa gång".

Katrin och Jaak Mandi

Februari 2019


”Hej och stort tack för födelsedagssången. Vi är nu här och njuter av det fantastiska hotellet. Vilket ställe! Helt otroligt och originellt! Ni ska ha tack för arrangemanget. Det är fullt i vårt smak!”

Maria- Rosa Johansson

Januari 2019


”Vi har anlitat Ganesha Travel vid två tillfällen för rundresor i Kerala. Eva och Marianne är mycket lätta att kommunicera med. De lyssnar på önskemål och ger sedan olika förslag med utförliga beskrivningar av platser, chaufförer, hotell och aktiviteter. Dessa beskrivningar visar sig på plats i hög grad motsvara verkligheten. Vi rekommenderar verkligen Ganesha Travel!”

Michael Karlsson och Erik Henriksson

Januari 2019”Efter att tidigare ha åkt runt i norra och södra Kerala valde vi denna gång att bara vara på två platser. Vi började med Devalokam som är ett favoritställe, med trevligt bemötande, god mat och trevliga små utflykter i närområdet. En plats där man verkligen kan vila och hämta nya krafter. Nästa ställe var Cochin, där vi var i två veckor. Under dessa två veckor hann vi verkligen att utforska Cochin och dess omgivningar. Härliga upplevelser i form av matlagningskurs, fågelskådning och att bara vandra runt i staden och upptäcka nya saker varje dag. Vi rekommenderar verkligen att vara på en plats under en längre tid. Kerala och Ganesha Travel kommer vi att återkomma till fler gånger.”

Christina och Kjell Malmgren

Julen 2018-19


”Ett stort tack till er båda för ett mycket välplanerat upplägg av vår resa. Vi är så nöjda med vår resa som verkligen blev det äventyr som vi hade hoppats på. All logistik har fungerat perfekt när det gäller boende, transporter och tågresa. Det är första gången vi reser helt själva vilket först kändes en aning stort men men med ert upplägg fick vi verkligen bra styrfart. Fantastiskt att få vakna upp på många olika platser för att ta del av nya äventyr.Ibland fick vi vakna till bönutrop och ibland till fågelkvitter. Det är verkligen spännande att möta andra kulturer och mötet med andra människor. Det är många intryck att smälta när man kommer hem men ju längre tiden går så känner vi att vi vill komma tillbaka för att utforska nya delar av Kerala. "

Anne o Lars-Åke Blomqvist, Norrtälje

Februari 2018


"Tack för ett mycket bra upplägg av vår resa!!"


Eva och Lars-Erik Beckung

Januari 2018


"Resan var över alla förväntningar. En av våra absolut bästa semestrar. Mycket bra och genomtänkt upplägg med många fina upplevelser i lagom takt. Vi är väldigt nöjda. "


Gunnar Wall, Uppsala

Januari 2018


”Aktiviteterna funkade väldigt bra. Särskilt kul var det att bada elefanter och få guidning och visning av hur de tränades till olika uppgifter. Guidningen i Fort Cochin var jättebra. Som helhet var resan rolig, spännande och full av upplevelser. "


Familjen Cettner, Luleå

Julen 2017-18


”Resan var toppen. Vi kommer tillbaka. För att bada och se bergen. Kovalam var en jättekul badort som familj, något för alla att göra och titta på. Sea Face läge jättebra. Allt var bra där, utom frukosten men det gjorde inget. Jättebra tur med Tambi till Trivandrum. Jättebra hjälp av Aslam i Cochin. "


Familjen Widebeck, Stockholm

Julen 2017-18


"Vi skriver till er för att tacka för hjälpen av planering och bokning av det som blev en fantastisk upplevelse för oss i Kerala. Vi har redan tipsat om er till vänner som är intresserade av att resa till Kerala. Alla arrangemang och bokningar funkade utmärkt och vår chaufför körde säkert och förgyllde resorna med samtal och var dessutom väldigt schysst mot och mån om att barnen skulle ha det bra. Varmt tack!”


Marianne, Daniel, Erik och Viktor Badman

Julen 2017-18”Vi kom hem för några veckor sedan och nu har vi (någorlunda) smält alla intryck. Ville bara tacka för en fantastiskt fin planering. Vilken resa det var - och den passade både stora och små. Varje ställe på resan var en upplevelse i sig, och varje hotell likaså. Häftig att få uppleva Wayanad, backwater, stad och hav på samma resa. Men den största upplevelsen var nog alla människor vi mötte på vägen. Återigen - tack för att ni planerade resan så väl för oss. Vi tänker definitivt återvända till Kerala!”


Malin Petersson, Stefan Carlèn, Nike 9 år och Vega 7 år

Julen 2017-18


”Resan var som helhet fantastisk och vi är mycket nöjda. "


Marianne och Per Jenryd

Julen 2017-18


”Vi är nu hemma efter en helt underbar resa. Tack för det fina upplägget som ni gjorde för oss. Det är alltid lika svårt att lämna Indien, vi vill alltid stanna längre. Alla ställen vi har varit på har varit bra, men vår favorit är nog Dewalokam. Aslam höll ställningarna i Cochin och det var så trevligt att träffa honom igen. Tack än en gång. Vi kommer igen."


Christina och Kjell Malmgren

Julen 2017-18


"Jätteglada och nöjda har vi propagerat för Ganesha Travel i alla sammanhang. Vi kände oss verkligt väl omhändertagna och var väldigt förtjusta i de aktiviteter vi hade erbjudits. Tack för er fina medhjälp till en härlig vecka! "


Ann-Mari Poijo, Umeå

November 2017


"Tack för en mycket trevlig arrangerad resa! Fylld av omväxling, vackra vyer, sköna pooler, trevliga människor, hjälpsamma guider och mkt god och spännande mat!"


Ulf och Gunilla Wiklund

Februari 2017


"Tack fantastiska Marianne och Eva för en minnesvärd resa som fortfarande påverkar vardagen! Ni båda är verkligen otroligt flexibla i både tanke och handling vilket möjliggör det unika resupplägg som ni erbjuder. Christer är ju också en handplockad naturbegåvning som kompletterar "the dream team". Kerala tog oss med storm, tack vare er entusiasm, er generositet och er lyhördhet. Jag avundas dem som har resan ogjord och får njuta av den i framtiden. Vilken upplevelse att njuta av djungelljuden på natten i Hornbill! Såå underbart att få bo intill floden mitt i djungeln.Än en gång, vi är så nöjda över denna fantastiska resa och förmånen att ha ert inspirerande kunnande på en armlängds avstånd hela vägen! Vi tipsar nu ständigt andra presumtiva resenärer att följa med er till Kerala nästa gång. ”

Åsa o Birger Risberg, Umeå

Fågelresan januari 2017


"Tack för en riktigt fin resa i Kerala hela familjen är sååå nöjda, vi pratar om resan och er i positiva ordalag! Har berikat oss i vintermörkret och gav en så god eftersmak. Ett sätt att återuppleva resan är att berätta för andra, folk verkar väldigt nyfikna på just Indien. Jag rekommenderar er! Och ett stort tack för sviten jag fick på min födelsedag, kul och överraskande!"


Lisbet, Olle, Carl och Albert Lannerstad

Fågelresan januari 2017


”Nu är vi hemma igen efter nästan en månad i Kerala. Det var helt fantastiskt bra. Vi är så nöjda. Upplägget, hotellen och transporterna var hur bra som helst. Och vilken logistik. Allt klaffade perfekt. Vi uppskattade verkligen att få se så mycket och få träffa så trevliga människor."


Helen och Bo Nilsson

Januari 2017


"Keralaresan var fantastisk! Allting klaffade perfekt och vi fick se, lära oss och uppleva så mycket, som vi aldrig skulle ha kunnat ha gjort om vi rest på egen hand; i teplantagerna, på elefantrygg i kryddodlingar, mötena med lokalbefolkning och den helt oförglömliga kvinnofestivalen i Trivandrum. Kombinationen av Eva och Mariannes underbara och kunniga värdskap, härliga lokala guider och chaufförer gör skillnad! För min egen del var stunderna med yoga och meditation i soluppgången på stranden till Arabiska Havet något jag aldrig kommer att glömma, de gav mig till och med inspiration till att utbilda mig till yogainstruktör! "

Ulf Aronsson,

Yogaresor 2012, 2015 och 2017.


”Kerala var perfekt för vår familj med två barn, 5 och 8 år. Lagom kulturchock och mycket barnkära indier. En väl avvägd blandning av bad, kultur och upplevelser. Tre timmars trekking upp till toppen av Chakramoti gick bra, även för femåringen."


Johan Norberg med familj

Februari 2014”Ganesha Travels program gav en otrolig känsla av att det var skapat just bara för oss. För varje etapp tänkte jag att det här måste vara det bästa jag kommer att uppleva på den här resan. Tanken på en ny resa till Kerala dök upp redan under vistelsen där.”

Moses Mattson

Februari 2014

"Vi är jättenöjda med resan som helhet, fylld av upplevelser och möten med människor, som vi tycker är det som ger oss mest. Stort tack för att ni planerat en så givande resa för oss!"


Hans Åhl & Mauri Junes

Åkte med Ganesha Travel 2014, 2015 och 2016

"Ayurvedaresan med Ganesha Travel gav verklig återhämtning för kropp och själ. Det var en vacker och vilsam plats med yoga, behandling och underbara måltider i trädgården. Jag älskade att ligga på en vilstol med en bok och se solen gå ned över backwater."

Agneta Dieden

Januari 2014


"Varje dag var bäst. "

Ingrid Wallerstedt

Fågelresan 2014


”Vår resa i Norra Kerala från Kochi via Thrissur, Calicut, Kannur och Kasaragood blev en fantastisk upplevelse. Alla stopp var väl valda och med stor variation, den gav det oss fina minnen av Norra Kerala, Sydindiens pärla"


Karin Westman och Eva-Lena Sandström

December 2012

Till våra gäster

Tack

till alla de underbara resenärer vi har träffat genom åren. Tusen tack.
/ Eva och Marianne